Vilkår og betingelser

Sist oppdatert: 01.12.2020

Hvem vi er

Denne nettside opererer på domenet bitrigfix.no. Nettsiden eies og drives av BiT RiG FiX AS (Org.nr 921 208 588)

Det finnes også andre domener og adresser som videresender den besøkende til dette nettsted, og siden det er gjeldende domene som er hoved-adressen til nettsiden er den følgende informasjonen kun gjeldende for dette aktuelle domenet, dets undersider og eventuelle under-domener. I tillegg er også vilkårene og betingelsene gjeldende for kundeforholdet mellom medlemmet og det offentlig registrerte foretaket.

Priser

Hvert element vist på nettstedet og i nettbutikk er i Norske kroner, dersom ikke annet er spesifisert. I handevogn kan du se totalprisen for din gjeldende bestilling, inkludert alle tilknyttede avgifter som bl.a. moms. Alle priser er oppgitt inkludert moms dersom ikke annet er spesifisert.

Medlemspriser og avtalepriser kan økes med inntil 8% p.a. Dette kan forekomme uten varsel og vil således påvirke nytegning av medlemskap, men for de eksisterende medlemmer med automatisk fornyelse vil dette informeres om direkte til hvert medlem og med 2 måneders varsel.

Betaling

Betaling skjer ved fullføring av ordre i nettbutikkens kasse. Betalings-løsninger vi benytter er levert av Bambora, Vipps og Klarna. På enkelte produkter tilbyr vi også direkteoppgjør (kontant og bankoverføring) og til kredittverdige foretak i Norge kan vi tilby betaling via faktura (iht egne vilkår).

Kortbetaling

Det er mulig å betale din ordre med kort akseptert av Visa, MasterCard og Maestro. Trekk fra kredittkort blir gjort direkte.

Vipps

Betaling med Vipps blir gjort gjennom mobilnummer og verifisering av mobilbank ID.

Faktura og delbetaling

Enkelte produkter kan betales via faktura og dette vil fremkomme på hvert enkelt produkt. Egne vilkår gjelder.

I tillegg kan vi tilby privatpersoner betaling via faktura, delbetaling m.m. via Klarna. Deres vilkår finnes på deres nettsider www.klarna.no.

Produkter

Kunder med aktivt medlemskap/avtale kan også ha mulighet til å handle fysiske produkter i nettbutikken

Frakt og levering

Fysiske produkter som bestilles i vår nettbutikk sendes ikke, og det vil derfor aldri legges på fraktkostnad på bestillingen. Produktene vil etter godkjent bestilling klargjøres og utleveres direkte til det medlem som foretok bestillingen, enten ved personlig avhenting i selskapets kjernetid eller ved at produktet blir låst inn i medlemmets/brukerens skap (dersom tilgjengelig).

Leveringstidspunkt

Dersom bestilte produkter finnes på eget lager vil disse kunne leveres til medlemmet innen få dager, og vi forsøker å ha enhver bestilling klargjort i løpet av 1-3 virkedager (avhengig av bestillingens størrelse).

Skadede varer og reklamasjonsrett

Så fort du mottar din ordre er det viktig å sjekke varene for skader eller defekter. Skulle varen være skadet eller ødelagt når du mottar den kan du få den byttet eller reparert iht normal garanti. I henhold til norsk lov er reklamasjonstiden satt til 2 år. Du bør derfor kontakte oss så fort du kan for å motta videre instruksjon.

Din reklamasjonsrett gjelder kun de fysiske produkter, ikke produkter som kjøpt medlemskap.

Angrerett

Som kunde har du rett til å heve kjøpet innen 14 dager etter at du har mottatt varene. Denne retten kan kun benyttes dersom varen returneres i originalemballasje, og er i vesentlige uforandret stand. Du har rett til å åpne pakken og prøve produktet, men det må ikke brukes utover det.

Kjøp av medlemskap kan også heves innen 14 dager etter din tilgang ble aktivert. Retten kan kun benyttes dersom du ikke har benyttet deg av adgang og medfølgende tjenester, utover de enkelte tilfeller nødvendig for å prøve det ut.

Dersom du benytter deg av din rett til å heve kjøpet vil vi tilbakebetale beløpet for varene/medlemskapet så snart som mulig. Etableringsgebyr og andre påløpte kostnader tilknyttet behandling av din bestilling refunderes ikke.

Oppsigelse

Din oppsigelsestid dikteres av ditt gjeldende medlemskap, og lengden fremkommer i medlemskapets spesifikasjon og/eller dokumentasjon fra bestilling. For å si opp ditt medlemskap/avtale må du ta kontakt med oss skriftlig, altså via brev, e-post, sms, eller kontaktskjema. For at oppsigelsen skal være gyldig må henvendelsen komme fra den kontaktinformasjon du har lagt inn i din brukerkonto på nettstedet.

Begrensninger og ansvar

Et medlemskap/avtale og den adgangen det gir er personlig, dvs du kan ikke dele din adgang med andre. Brudd på dette vil føre til en advarsel. Dersom ytterligere brudd på dette vil ditt medlemskap/avtale kunne bli brutt, med umiddelbar virkning. Resterende betalt medlems-/avtaletid refunderes ikke, og de påfølgende betalinger innenfor aktuell oppsigelses-/bindingstid trekkes fra registrert betalingsmetode eller sendes som krav via faktura.

All bruk av våre maskiner og verktøy er på eget ansvar. Våre medlemmer, brukere og besøkende er ikke forsikret og ved en eventuell ulykke vil selskapet ikke være erstatningspliktig for skader på person eller personlige ting. For økonomisk trygghet tilknyttet slik anbefales det å benytte en aktiv reiseforsikring.

Vi oppfordrer til forsiktighet, flere av våre maskiner kan være svært farlige dersom de benyttes feil.

Personvern, sikkerhet og personopplysninger

I forbindelse med bestillingen, godtar du at vi lagrer og bruke den nødvendige informasjon for å gjennomføre ordren. Vi gjør dette for å oppfylle våre forpliktelser overfor deg. Vi dokumenterer også all kommunikasjon vi har med deg via e-post, for å kunne tilby tjenesten som du forventer av oss. Denne informasjon vil aldri bli delt med tredjepart.

Kontakt

Du er velkommen til å kontakte oss med dine spørsmål. Benytt kontaktskjema eller annen publisert kontaktinformasjon.

Force majeure

Ved betydelige hendelser, som krig, omfattende arbeidskonflikt, blokade, brann, miljøkatastrofe, alvorlig infeksjon eller annet som er utenfor vår kontroll og som hindrer oss i å oppfylle våre forpliktelser, frigir oss fra ansvar. Slike unntak gjelder under forutsetning av at aktiviteter ikke kan utføres under disse betingelsene. Vi skal sørge for å straks varsle om de aktuelle omstendighetene, og om bruk av denne bestemmelse.

Endring i disse vilkår og betingelser

Ved omfattende endringer i disse betingelser vil vi informere alle registrerte brukere via den kontaktinformasjon oppgitt.

Aldersgrense

Det er satt en nedre aldersgrense for medlemskap, tilgang på fasilitetene, bruk av nettbutikk og selskapets tjenester, på 18 år. Personer under 18 år kan kun benytte våre tjenester via en myndig person i sin nærmeste familie. Det er da den myndige personen som har det endelige ansvaret for bruk og sikkerhet.

For en slik løsning er det nødvendig med et et aktivt medlemskap/avtale for den myndige personen, og det skal i hvert enkelt tilfelle avtales skriftlig om dette.

Tvister

Norsk lov skal gjelde for alle kjøp gjort under disse vilkårene. Tvister om kjøp under disse vilkår skal utelukkende behandles av en Norsk domstol.