Officespace avtale

BiT RiG FiX officespace tilbyr en fleksibel løsning for kontorplass, for å ivareta lokalsamfunnets mange små foretak og gründere. Vårt moderne kontorfellesskap er tett knyttet til vårt makerspace, for alle de fordeler et slikt innovativt miljø medfører (men uten at det stilles noen form for krav om hverken interesse eller medlemskap der).

Denne sammensveisingen er gjort for å koble lokalsamfunnets mange profesjonelle næringsdrivende med de nytenkende og teknisk kompetente hobby-brukere, for å sammen få et pro-aktivt og innovativt miljø hvor nye ideer har fast plass i forsetet og kunnskapen som trengs alltid er like i nærheten.

  • Kort reisevei til kontoret

  • Tilgang 24/7 hele året

  • Kort bindingstid

  • Raskt og stabilt fiber internett

  • Unike avtale-fordeler

Lyst, moderne og velutstyrt

Våre lyse og tidsriktige lokaler er utstyrt med alle de nødvendige funksjoner og fasiliteter man kan forvente i et moderne arbeidsmiljø, som for eksempel møterom, fiberoptisk internett og enterprise-godkjent wifi teknologi. Naturligvis er det også tilgang på kaffemaskin, kjøleskap, toalett og låsbare skap. Alle officespace-avtaler gir adgang 24/7, slik at du kan gjennomføre ditt arbeid når det trengs for å imøtekomme dine kunders behov.

Prisgunstige avtaler

De forskjellige nivåer vi tilbyr har som hensikt å imøtekomme de mange forskjellige behov som de yrkesaktive i vår nærmiljø har. Vi har avtaler tilpasset de som kun trenger tilgang på en arbeidsplass, uavhengig av plassering i lokalet, og for de som har behov for en fast reservert plass (med de ekstra fordeler det medfører). Etterhvert som vi utvider vil vi også tilby egne private kontorer, større felles kjøkken, møte- og konferanserom og mer.

Fellesnevneren for alle våre avtaler er gode priser, uten at det går ut over kvaliteten på produktet.

Book en visning

Lyst til å komme og ta en titt før du bestemmer deg for hvilken avtale som passer deg? Fyll inn din info så tar vi kontakt!


Enterprise Wifi og fibernett Adgang 24/7 Eget låsbart skap Parkeringsplass
Stabilt og hastighet nok for de fleste Kom og gå som du vil Så er tingene dine trygge Officespace får prioritet
Tilgang på møterom/telefonrom/konferanserom 15% rabatt på lunsj, kaffe/te og bakevarer
Ha dine møter med kunder, fysisk eller over telefon/internett Eksepsjonelt gode priser hos vår hyggelige nabokafé