Nesodden CoworkingOfficespaceBusiness spaceKontorfellesskapCoworking space

I nyoppussede lokaler i det ærverdige bygget i Fjellstrandveien 9 har vi innredet et profesjonelt coworking space, myntet på det tallrike næringslivet i vår kommune og nærområde. Vi tilbyr fleksible løsninger med den hensikt å kunne imøtekomme varierte behov blant lokalsamfunnets mange små foretak og gründere.

Vårt moderne kontorfellesskap er bare starten på vår satsning og vårt langsiktige mål er å utvide driften til hele bygget og tomten slik at Fjellstrandveien 9 blir et selvfølgelig samlingspunkt for næringslivet rundt oss. Alle frilansere, selvstendig næringsdrivende, små foretak og lignende praksis fortjener en næringspark hvor de kan knytte nettverk og være en del av et lokalt næringsliv i vekst.

  • Kort reisevei til kontoret

  • Tilgang 24/7 hele året

  • Kort bindingstid

  • Raskt og stabilt fiber internett

  • Unike avtale-fordeler

Lyst, moderne og velutstyrt

Våre lyse og tidsriktige lokaler er utstyrt med alle de nødvendige funksjoner og fasiliteter man kan forvente i et moderne arbeidsmiljø, som for eksempel møterom, fiberoptisk internett og enterprise-godkjent wifi teknologi. Naturligvis er det også tilgang på kaffemaskin, kjøleskap, toalett og låsbare skap. Alle officespace-avtaler gir adgang 24/7, slik at du kan gjennomføre ditt arbeid når det trengs for å imøtekomme dine kunders behov.

Prisgunstige avtaler

De forskjellige nivåer vi tilbyr har som hensikt å imøtekomme de mange forskjellige behov som de yrkesaktive i vår nærmiljø har. Vi har avtaler tilpasset de som kun trenger tilgang på en arbeidsplass, uavhengig av plassering i lokalet, og for de som har behov for en fast reservert plass (med de ekstra fordeler det medfører). Etterhvert som vi utvider vil vi også tilby egne private kontorer, større felles kjøkken, møte- og konferanserom og mer.

Fellesnevneren for alle våre avtaler er gode priser, uten at det går ut over kvaliteten på produktet.

Book en visning

Lyst til å komme og ta en titt før du bestemmer deg for hvilken avtale som passer deg? Fyll inn din info så tar vi kontakt!


Enterprise Wifi og fibernett Adgang 24/7 Eget låsbart skap Parkeringsplass
Stabilt og hastighet nok for de fleste Kom og gå som du vil Så er tingene dine trygge Officespace får prioritet
Tilgang på møterom/telefonrom/konferanserom 15% rabatt på lunsj, kaffe/te og bakevarer
Ha dine møter med kunder, fysisk eller over telefon/internett Eksepsjonelt gode priser hos vår hyggelige nabokafé