Gründer- og Innovasjonscafé

I samarbeid med Nesodden kommune arrangerer BiT RiG FiX og To Be Academy et svært etterlengtet tiltak på Nesodden: Et fast treff og møtested for nettverksbygging og motivasjon-innsprøyting for “den ensomme gründer” og små-næringen ellers.

Dette er et sosialt, uhøytidelig, inspirerende og regelmessig treff for Nesoddens mange frilansere, selvstendig næringsdrivende, oppfinnere, små foretak, innovatører og gründere. Med så mange frilansere, selvstendig næringsdrivende, og gründere som holder til i vårt distrikt er det på høy tid at vi får etablert en fast arena hvor disse gruppene kan møtes.

Vi vil ha vårt hovedfokus på det sosiale og engasjerende slik at alle som ikke føler en tilknytning til det lokale næringsliv og de mange i vårt distrikt som arbeider dag ut og dag inn fra sitt hjemmekontor eller kontor i Oslo får påfyll av det de oftest savner.

Arrangør

Nesodden Kommune
To Be Academy
BiT RiG FiX

Sted

BiT RiG FiX

(Hovedinngang)
Fjellstrandveien 9
1458 Fjellstrand

Vis i Google Maps

Stikkord

avveksling, foredrag, gratis, grunder, grunderliv, innovasjon, næringsvekst, samarbeid, sosialt

Bidra til økt næringsvekst i vårt distrikt:

Spre dette til alle du kjenner

Bli kjent med andre aktører i ditt lokale næringsliv

Få nye kontakter, og mulighet for viktig samarbeid

Bli inspirert, og få motivasjon til egen fremdrift

Pitch ideen din, og få verdifulle tilbakemeldinger

Har du initiativ er du invitert!

Vi inviterer (naturligvis) alle dere som driver eksisterende næring i vårt distrikt, enten det er som frilanser, som selvstendig næringsdrivende eller som et lite foretak med 2-3 ansatte. I tillegg til dette vil vi svært gjerne at alle dere som foreløpig “kun” bærer på en drøm, en idé eller et ønske om å gjøre noe nytt i jobb og virksomhet, kommer på våre treff.

Dette faste treffet er etablert som et tilbud for alle dere initiativtakere uansett yrkes-organiserte status.

 

Frilansere Gründere Små foretak Oppfinnere Selvstendig næringsdrivende

Billettpris: Gratis

I samarbeid med vår kommune har vi valgt å tilby disse faste eventer uten noen form for kostnad. Dette gjør vi for å slå et slag for vårt lokale næringsliv og i forbindelse med vårt arbeid for å samle og styrke de mange små aktører i vår lille kommune.

Det er til fordel for alle at vi har et sterkt og selvstendig næringsliv som vet å benytte seg av lokal kompetanse og tjenester slik at vi sammen kan styrke lokalsamfunnet vårt både økonomisk og personlig.

For at det skal bli forutsigbart og greit å arrangere er det eneste vi ber om at du reserverer din plass, og de du eventuelt tar med deg, via RSVP funksjonen under hvert enkelt event.

Neste dato

Følgende dato og tidspunkt er planlagt. Klikk deg inn på eventen for å lese det aktuelle programmet, og for å melde ifra om du kommer.

Program

Hver gang vi arrangerer Gründer- og Innovasjonscafé setter vi opp et unikt program. Dette betyr at ingen treff blir like, så selv om du har vært med mange ganger før vil du med høy sannsynlighet oppleve noe nytt.

Programmet bygges opp av enkelte standard-innslag i henhold til hva som er etterspurt og passer for kvelden, og dette er noen av de vanligste:

Mingletid Vi setter alltid av rikelig med tid for mingling, en kopp kaffe eller te, litt snacks eller noe annet godt å tygge på. Da får du tid til å slå av en prat med noen av de andre spennende deltakerne, presentere deg selv for de du møter, fortelle om din idé eller din bedrift.

Gründerhistorien En inspirerende historie fra noen av våre lokale gründere som har lykkes med å realisere drømmen sin. Gründeren vil fortelle om sin reise fra starten og frem til i dag, hvilke utfordringer som dukket opp og hvordan de klarte å løse disse og komme seg videre. Solskinnshistorier (og noen regnbyger) er garantert!

Spør og Svar For de fleste er det veldig viktig å kunne diskutere sine ideer, utfordringer, forretningsplaner og lignende med andre. Dette innslaget er til for at vi alle skal kunne få “booket” oppmerksomheten fra de andre deltakerne og en mulighet til å få verdifulle tilbakemeldinger. En slags “Åpen scene” for oss gründere og innovatører (pluss pluss)

Speed-pitching Mange kjenner sikkert til den egenskapen som gründer som kalles “elevator pitch” altså å kunne fortelle ideen din i korte presise forklaringer på kun noen få minutter. For å både øve på dette, og gi mulighet til å potensielt møte noen du kan samarbeide med, arrangerer vi en type pitching som er inspirert av speed-dating.