Eventer

Det arrangeres også eventer i våre lokaler på Fjellstrand. Nedenfor finner du en oversikt over de neste kommende eventer. Klikk på et event av interesse for å lese mer.

Du kan også få en komplett oversikt over tidligere og kommende eventer ved å klikke deg inn på Event-kalenderen, eller via Tidslinjen for en presentasjon av eventer og nyheter i kronologisk rekkefølge.

Kalender
Tidslinje

Faste eventer

Gründer- og Innovasjonscafé

Inspirasjon Sosialt Nettverksbygging

Retro Bit Fix

Nesodden Amiga User Group Workshop Sosialt Nostalgi

Åpent Makerspace

Workshop Sosialt Uhøytidelig

Snekkerkurs

Trearbeid Sosialt Lavterskel

Introduksjon til 3D printing

Atle Mo Foredrag Fagkunnskap

Introduksjon til Elektronikk

Daniel Lacey-McDermott Foredrag Fagkunnskap

Drop-In Kontordag

Prøvedag Uhøytidelig

Andre kommende eventer

Vil du få beskjed om nye eventer?

For å enklest mulig holde deg oppdatert om nye eventer hos oss kan du melde deg inn i nyhetsbrevet vårt eller legge til vår offentlige event-feed i din kalender. Nyhetsbrevet sendes ut en gang i uka, mens kalender-feeden oppdateres umiddelbart.

Copy to Clipboard
Hjelp: Hvordan legge til i Apple Calendar

Kopier denne adressen, som er en iCal-lenke med live feed, og legg den til som en online/ekstern kalender i din foretrukne kalender app. Kalenderen vil oppdatere seg og du vil alltid ha oversikt over hva som skjer hos oss. Du kan legge til feeden i de fleste kalender-programmer, også Google sin.

NB: Pass på å justere kalender appen din (f.eks. Apple Calendar) til å synkronisere ofte nok til at du mottar oppdateringer tidlig!