Eventer

Det arrangeres stadig noe nytt på BiT RiG FiX og vi ønsker å dekke en lang rekke spennende tema som er aktuelle for vår drift. Nedenfor finner du en oversikt over de neste kommende eventer. Klikk på et event av interesse for å lese mer.

Du kan også få en komplett oversikt over tidligere og kommende eventer ved å klikke deg inn på Event kalenderen.

For å enkelt være oppdatert om nye eventer hos oss kan du abonnere på vår offentlige kalender-feed. Klikk på knappen for å få en iCal-lenke med live feed som du kan legge til i din egen kalender og alltid ha oversikt over hva som skjer hos oss. NB: Pass på å justere kalender appen din (f.eks. Apple Calendar) til å synkronisere ofte nok til at du mottar oppdateringer tidlig!

Innovasjon i praksis

26. september kl 18:30 - 20:30

En smakebit på hvordan du kan jobbe med deg selv og andre for å kunne lykkes med å skape noe, få til noe. Ulike teknikker og metoder for å lykkes med innovasjon i en tid, der vi nesten ikke har tid til å utvikle noe, før det kommer noe nytt.

Retro Bit Fix 4

26. oktober kl 12:00 - 23:59

Nesodden Amiga User Group og BiT RiG FiX Makerspace Community presenterer: Retro Bit Fix 4/2019. Ta med deg din barndoms hardware og møt likesinnede for en hyggelig kveld med konkurranser, quiz, mekking, sosialisering og nerding.