Laster Hendelser
Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

I samarbeid med Nesodden Amiga User Group (NAUG) inviterer vi for tredje gang til mekke-/spillkveld for retroentusiaster. Hovedvekt på Amiga, men vi diskriminerer ingen platformer. Ta med deg din barndoms hardware og møt likesinnede for en hyggelig kveld med lodding, skruing, 3d-printing, diskusjoner, demoer, spilling og spillkonkurranser. Også denne gangen blir det 4 player Lotus II-linking med mulighet til å få navnet sitt på vandrepokalen.

Det blir også mulighet for grilling og grillmatfortæring i bakgården. Ta også med drikke til egen forlystelse. Skulle du glemme noe så ligger det en Joker og en kafé i 2 min. gange fra lokalet.

BILLETTER
Praktisk info:
  • Dørene åpner kl. 11:00
  • Det er parkering på baksiden av huset.
  • Påmelding er obligatorisk og bindende.

Hvordan kommer man seg hit? Det er veldig enkelt:

  • Idyllisk biltur langs fjorden. Reisetid: ca. 45 min.
  • Idyllisk båttur fra Aker brygge til Nesoddtangen med korresponderende buss. Reisetid: ca. 50 min.

250krLes mer

Inngangsbillett dekker rikelig med kaffe, tilgang på utstyr, enkelte materialer og komponenter, og leie av lokale.

Alle er velkommen, men det er begrenset med sitteplasser, så husk å melde deg på hvis du har lyst og mulighet til å være med.

Kreativ retro-hilsen fra
Erlend Dal Sakshaug & Dag Ove Hoel

PS: Medlemmer av BiT RiG FiX har gratis inngang, så dersom du er keen på å delta og i tillegg har interesse av medlemskap og tilgang til stedet ellers burde du bestille medlemskap først så vil du få kjøpe denne inngangsbilletten til 0,- kroner.

Legg igjen en kommentar