Laster Hendelser
Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Et sosialt, uhøytidelig og regelmessig treff for Nesoddens mange frilansere, selvstendig næringsdrivende, små foretak, innovatører og gründere

I samarbeid med Nesodden kommune arrangerer BiT RiG FiX og innovasjonscoach Odd Fylling et nytt og svært etterlengtet tiltak på Nesodden: Et fast treff med nettverksbygging og motivasjon for «små-næringen» og «den ensomme gründer».

 

Frilansere   Gründere   Små foretak   Oppfinnere   Selvstendig næringsdrivende   Hjemmekontor-jobbere

Med så mange frilansere, selvstendig næringsdrivende, og gründere som holder til i vårt distrikt er det på høy tid at vi får etablert en fast arena hvor disse gruppene kan møtes. Vi vil ha vårt hovedfokus på det sosiale og engasjerende slik at alle som ikke føler en tilknytning til det lokale næringsliv og de mange i vårt distrikt som arbeider dag ut og dag inn fra sitt hjemmekontor eller kontor i Oslo får påfyll av det de oftest savner.

Bli kjent med andre aktører i ditt lokale næringsliv

Få nye kontakter, og mulighet for viktig samarbeid

Bli inspirert, og få motivasjon til egen fremdrift

Pitch ideen din, og få verdifulle tilbakemeldinger

 

Har du initiativ er du invitert!

Vi inviterer (naturligvis) alle dere som driver eksisterende næring i vårt distrikt, enten det er som frilanser, som selvstendig næringsdrivende eller som et lite foretak med 2-3 ansatte. I tillegg til dette vil vi svært gjerne at alle dere som foreløpig «kun» bærer på en drøm, en idé eller et ønske om å gjøre noe nytt i jobb og virksomhet, kommer på våre treff.
Dette faste treffet er etablert som et tilbud for alle dere initiativtakere uansett yrkes-organiserte status.

 

Program

Til denne første kvelden med Gründer- og Innovasjonscafé har vi lagt opp et enkelt program hvor hensikten for nå er å gi en introduksjon til initiativet, akkompagnert av en inspirerende gründer-historie. Nye aktiviteter, for eksempel de vi mottar som innspill fra våre deltakere, vil komme på programmet for de påfølgende kveldene av dette nye faste treffet. Det blir servert kaffe, te og kald drikke, i tillegg til litt snacks.

18:30 Vi begynner
Kom gjerne et lite kvarter før så får du tid til å forsyne deg med noe å drikke eller spise, og kanskje til og med en liten samtale med noen spennende du møter.

 1. Ellen Knutsen, vår nye kommunalsjef, sammen med næringsrådgiver Hege Andersen, åpner vår første kveld med Gründer- og Innovasjonscafé. I den forbindelse vil de fortelle litt om kommunens planer for næringsutvikling i kommunen og hvordan de kan hjelpe kommunens oppstartbedrifter.
 2. Dag Ove Hoel, gründer og etablerer av BiT RiG FiX, gir en introduksjon til stedet og forteller hvilke muligheter som stedets Coworking- og Makerspace gir andre små foretak, gründere og innovatører.
 3. Odd Fylling, innovasjonscoach med 15 års erfaring, forteller om hvordan du kan få hjelp til å lykkes med ideutviklingen, oppstarten av din bedrift, og hva må du tenke på fra A-Å.

19:30 Pause
Tid for litt mingling, en kopp kaffe, litt snacks, osv. Slå av en prat med noen spennende deltakere, presenter deg selv for de andre du møter, fortell om din idé eller din bedrift.

20:00 Gründer-historie
En inspirerende historie fra noen av våre lokale gründere som har lykkes med å realisere drømmen sin. Gründeren vil fortelle om sin reise fra starten og frem til i dag, hvilke utfordringer som dukket opp og hvordan de klarte å løse disse og komme seg videre. Solskinnshistorier (og noen regnbyger) er garantert! Vårt mål er at du skal bli motivert og inspirert, og litt forberedt på utfordringer som sannsynligvis dukker opp.

Kveldens gründer-historie fortelles av Paul Støp, som siden 90-tallet har etablert og utviklet Kavringen maritime serviceanlegg sammen med sin kone. Han vil fortelle oss om sin reise fra han den gang overtok et anlegg, som var i en noe enkel og moderat befatning, og gjennom tykt og tynt transformerte stedet til en nå lønnsom og solid drift av et knippe virksomheter på en godt besøkt liten Nesodd-øy.

20:30 Vi avslutter
Etter en inspirerende og spennende gründer-historie begynner kvelden å gå mot sin slutt. De som ønsker kan bli igjen for å nyte restene av snacks, drikke og fullføre de samtaler man ikke rakk før nå. Ofte er det på slutten av kvelden, og særlig etter en real inspirasjons-innsprøytning, at de virkelige gode samtalene forekommer.

RSVP

Tickets are not available as this hendelse has passed.

8 Comments

 1. Trude 14.11.19 kl 10:48 - Svar

  Flott!
  Men det står ikke hvor det er

  • Dag Ove Hoel 14.11.19 kl 10:58 - Svar

   Takk for interesse!
   Fjellstrandveien 9, på Fjellstrand

   Se event-info i tabellene til høyre (eller nederst, dersom du er på mobil) med overskriftene Detaljer, Sted, og Arrangører.

   Håper vi sees!

 2. Marius 20.11.19 kl 09:08 - Svar

  og så var det i går ………

  • Dag Ove Hoel 20.11.19 kl 09:14 - Svar

   Hei
   Gikk du glipp av det?

   For å enklere bli informert neste gang kan du melde deg inn i nyhetsbrevet vårt. Enkelt for deg og enkelt for oss

   http://www.bitrigfix.no/nyhetsbrev

 3. Eldrid Lorentzen 20.11.19 kl 23:49 - Svar

  Når er neste møte?

  • Dag Ove Hoel 21.11.19 kl 07:48 - Svar

   Hei!

   Vi ser for oss å holde dette 1 gang i måneden, men siden Desember er en travel måned for mange så blir det nok først i Januar.

   Interessen har vært så stor at vi kan også vurdere å ha dette arrangementet oftere. Gi gjerne tilbakemelding om dette så vi vet.

   Meld deg også inn i nyhetsbrevet så får du beskjed neste gang vi arrangerer igjen! http://www.bitrigfix.no/nyhetsbrev

 4. Kristina Maudal 21.11.19 kl 15:32 - Svar

  Så dette for sent! Blir det flere treff?!

  • Dag Ove Hoel 21.11.19 kl 15:57 - Svar

   Hei! Det blir det :-)
   Vi ser for oss å holde dette 1 gang i måneden, men siden Desember er en travel måned for mange så blir det nok først i Januar.
   Interessen har vært så stor at vi kan også vurdere å ha dette arrangementet oftere. Gi gjerne tilbakemelding om dette så vi vet.

Legg igjen en kommentar