Digitale ressurser

Denne seksjonen er samlingspunktet for våre “digitale ressurser” altså kunnskap og funksjoner som kan deles digitalt. Ressursene er delt inn i forskjellige emner, og på denne hovedsiden får du en oversikt og en introduksjon. Det aller meste av våre digitale ressurser er reservert aktive medlemmer og er ment som hjelp og opplæring i programvare og maskiner – i tillegg til kurs og opplæring vi tilbyr på stedet.

Inspirasjon og eksempler

Mange lurer på hva man egentlig kan gjøre i et Makerspace, og hva man egentlig “trenger” de forskjellige maskinene til. Dette spørsmålet er kanskje ett av de vanskeligste spørsmålene å gi et konkret svar på, annet enn at det er hovedsakelig fantasien som setter grensene. Medlemmer er fri til å lage det de vil, enten det er noe av kunstnerisk art eller det er prototypen til et nytt produkt man ønsker å introdusere på markedet.

Fellesbetegnelsen på prosjekter som utføres i vårt Makerspace er at de alle har et innslag av noe teknisk og/eller benytter seg av moderne verktøy og teknologi. For å gi litt inspirasjon til nye medlemmer og de som gjerne ønsker å skape noe nytt har vi her samlet noen eksempler og inspirerende prosjekter som kanskje kan hjelpe deg på vei.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Personvern.
I Accept