Få kontorplass i hjertet av Nesodden

I det daglige tilbyr vi fleksibel tilgang på kontorplasser, private kontorer, møterom og relaterte fasiliteter. Vi har løsninger som er tilpasset dine behov, uansett om det er viktig for deg med fire vegger og egen låsbar dør, eller om du har plutselige behov for å reise til et sted hvor du kan tre på deg business-hatten og være 100% dedikert til dagens gjøremål.

I tillegg til kontorer og kontorplasser tilbyr vi dags-/times-basert tilgang på møterom og spesialtilpassede arbeidsrom, også for de av dere som ikke jobber fra våre lokaler i det daglige. Og rett som det er arrangeres det eventer hos oss, direkte myntet på business-verdenen på Nesodden, gjerne med den hensikt å engasjere og motivere, øke antallet profesjonelle relasjoner i lokal-næringen, samt å gi tilgang på relevant informasjon og nyttig kunnskap.

Våre tjenester er tilgjengelig for alle, uavhengig av om du er en påtroppende gründer, jobber alene i eget foretak, er ansatt hos en arbeidsgiver men ønsker deg en arbeidsplass i ditt nærmiljø, eller om du driver en bedrift med en håndfull ansatte.

Kom på Visning

KOM PÅ
VISNING

Hva er Business Nesodden?

Etableringen av Business Nesodden er et viktig steg i arbeidet med BiT RiG FiX’ visjon om et knutepunkt for næringslivet på Nesodden

Vårt lokale næringsliv har i lange tider vært eksepsjonelt tallrikt, men samtidig har det også vært spredt tynt ut over hele halvøya. Nå har endelig lokalsamfunnets mange gründere, frilansere, profesjonelle, innovatører og selvstendig næringsdrivende et eget sted som er 100% dedikert til næringsutvikling, lokalt samarbeid, daglig drift og lønnsomhet.

Kontorer, kontorplass, møterom og spesialtilpassede arbeidsrom

Det er stor forskjell på de mange næringsdrivende, ansatte og profesjonelle initiativtakere her på halvøya vår, og det er derfor ekstra viktig at våre tjenester er nøye tilpasset dette. Hos oss står du fritt til å velge om du kun ønsker tilgang en gang i blant, om du vil ha et privat kontor helt for deg selv, om du bare trenger tilgang på et møterom/arbeidsrom nå og da, eller om du vil ha fri tilgang på lokalet for ubegrenset networking og jobbmuligheter.

Avtaler og Priser
Les Mer

Imponér dine kunder med proffe fasiliteter

Å kunne ta imot sine kunder på idylliske Nesodden er for mange et stort pluss ved å holde til her på halvøya. Til tross for det så er det ikke alltid like imponerende å måtte ta dem imot på hjemmekontoret, den samme kafeen hver gang eller ute i hagen hvor den plutselige kalde vinden brått avbryter møtet.

OVERSIKT OVER LOKALENE

Kompetansen du ser etter er allerede i ditt lokalmiljø

Det er mange av oss som i årevis har belaget seg på det veletablerte markedet av kunder og kompetanse i hovedstaden, og selv om dette har gitt oss en trygghet i perioder så er det samtidig noe av hovedårsaken til at vårt eget næringsliv har forblitt i det små. Til tross for dette er vi kanskje den kommunen i landet med høyest andel aktive foretak i forhold til innbyggere, og når vi tar med i beregningen at vi også er høyere utdannet enn landsgjennomsnittet så kan vi trygt konstantere at det finnes grunnlag for å samarbeide mer lokalt – så sant vi bare kjenner til hverandre.

Eventer for næringslivet

Behov for kontor, eller lignende fasiliteter, som ikke er milevis unna? Vi har løsningene :

24/7, fastpremium fastfree seating kontorplass

Vi tilbyr kontorplasser i flere nivåer. Eksempelvis så gir en av våre avtaler deg 24/7 tilgang på Free-seating kontorplass i åpent landskap. Da finner du deg en ledig plass når du kommer, og rydder den når du drar. Så er den klar til bruk for den neste. Vi tilbyr også Fast plass, og da får du sitte i et eget adskilt (og tidvis roligere) område. Du trenger da ikke rydde vekk alt av ting fra plassen, for den brukes bare av deg. De mest verdifulle tingene dine, som du ikke ønsker å drasse med deg hjem, kan du låse inn i det ekstra store skapet rett over plassen.

Skulle du ønske deg litt mer plass og komfort, i dette adskilte området i hovedetasjen, kan du få deg en Premium fastplass. Da får du en egen liten krok, rammet inn av noen skillevegger, men uten at du er helt avskåret fra de andre. Du får også et større skrivebord med hev-senk funksjon, egen god arbeidslampe, dobbelt opp med låsbare skap og en bedre stol.

Private kontorer (kommer snart)

Og, nytt fra sensommer 2021 er at vi tilbyr Private kontorer i flere forskjellige størrelser. Endelig kan du få det beste fra begge verdener: du kan ha ditt daglige tilholdssted midt i Nesoddens eneste business-miljø med de muligheter for lønnsomme samarbeid representerer, eller du kan lukke døren din og nyte stillheten. Arbeidsro, eller engasjerende samtaler – valget er ditt.

Drop-in kontorplass, møterom og spesialtilpassede rom

Helt på andre siden av spekteret, for de som kun har sporadiske behov for kontor eller møterom, har vi drop-in løsninger. Da trenger du ikke å betale for tilgangen døgnet rundt hele måneden, men kun for de dagene du faktisk bruker fasilitetene.

Og – har du kanskje behov for et spesialtilpasset foto- eller video-rom, ferdig utstyrt med diverse bakgrunner, lys og lignende? Eller, hva med et dedikert rom for lydopptak, eller opptak og live kringkasting av dine podcasts? Vi er åpne for å utvide våre fasiliteter og tar gjerne imot innspill slik at vi ser hvor behovet er størst.

AVTALER
OG PRISER

Oppgraderinger og tilleggstjenester

Prikken over i-en, for alle som har en løpende og langvarig avtale om tilgang, er våre ekstra-tjenester som kompletterer kontorplassen. Vi tilbyr muligheten for postmottak (egen postkasse), ekstra skap og mer lagringsplass, parkeringsplass, ladepunkt for elbil (kommer) og skilt med ditt firmanavn ved inngangen.

TILLEGGS-
TJENESTER