Supermedlem hos Nesodden Makerspace

1250kr (innmeldingskostnad)

Nesodden Makerspace tilbyr alle som innehar dette super-medlemskapet haugevis med fordeler, som bl.a.  24/7 tilgang,  fri tilgang til alle kurs og arrangementer,   rikelig med kaffe,  tilgang til digitalt læremateriell og fagstoff (Under utvikling), og mye mye mer.

Kjøp nå med

Beskrivelse

BiT RiG FiX og Nesodden Makerspace har et tett samarbeid, og i tillegg til å formidle bestillinger av nye medlemskap vil alle medlemmer få tilgang til en rekke funksjoner og fordeler via BiT RiG FiX sine tjenester.

 

1. Bestilling (her er du nå)

Betalingen du foretar her dekker selve innmeldingen, og den kan du gjennomføre ved hjelp av de fleste betalingsmidler (Visa, Mastercard, bankkort/debetkort, kontant, Vipps, eller Klarna faktura).

 

2. Månedlige betalinger (du mottar betalingsinformasjon innen 14 dager)

De fremtidige månedlige betalinger betales direkte til Nesodden Makerspace, altså selve medlemskontigentet ditt. Nesodden Makerspace tilbyr for øyeblikket kun betaling via Vipps eFaktura, og all nødvendig betalingsinformasjon blir sendt til ditt mobilnummer. Første faktura fra Nesodden Makerspace forfaller til betaling 14 dager etter at du mottar bekreftelse på at bestillingen er fullført og tilsendt informasjonsmail om dine tilganger. Betalingen gjelder da for den kommende måned etter forfallsdato.

Det er viktig at du allerede har Vipps og at du kan motta Vipps eFaktura.

Dersom en eFaktura ikke kan sendes og kravet derfor må sendes på e-post eller via post, vil du ilegges et faktura- og administrasjonsgebyr på 150,- i tillegg til ditt medlemskontigent for hver månedsbetaling. Vær tidlig ute ved en eventuell oppsigelse, benyttelse av angrerett, o.l. og sikre deg gjerne at du har fått tilbakemelding om mottatt og godkjent på forhånd.

Bindingstid

Det er ingen bindingstid på medlemskap hos Nesodden Makerspace. Du kan når som helst logge deg inn på din brukerkonto og si opp ditt medlemskap. Det er da kun oppsigelsestiden som gjelder.

Oppsigelsestid

Det er 1 måneds oppsigelsestid på alle medlemskap hos Nesodden Makerspace. Ved en eventuell oppsigelse vil oppsigelsestiden gjelde fra og med neste fakturadato, dvs at du kun må betale den neste faktura du mottar før medlemskapet ditt opphører.

Angrefrist

Vi følger selvfølgelig Norges lover og gir angrerett på 14 dager fra bestillingstidspunkt. Så, dersom du angrer på din bestilling og du ikke har benyttet deg av tjenestene, de tilhørende fordeler eller av Nesodden Makerspace generelt, kan du enkelt og greit gi oss en beskjed om dette tidligst mulig og innenfor de lovpålagte 14 dager og dermed også se bort ifra eventuell tilsendt faktura.

Betalingen du foretar her på nettsiden dekker administrasjonskostnader i forbindelse med bestilling og etablering av tilganger og kan derfor ikke refunderes.

Bruk og tilgang

BiT RiG FiX sine lokaler er tilholdssted for Nesodden Makerspace og således er alle medlemmer av Nesodden Makerspace pålagt å følge BiT RiG FiX sine regler om bruk og opptreden. Brudd på de retningslinjer og vilkår som er gjeldende aksepteres ikke. Det forventes at alle brukere av stedet opptrer respektfull og profesjonelt ovenfor hverandre.

Et medlemskap gir 24/7 tilgang, men dette er primært gjeldende for kjellerverkstedet vårt, samt sosiale fellesområder i 1.etg. I tidsrommet 06:00 til 18:00 på alle hverdager er det de med avtaler om kontorplass (free seating, fastplass, drop in, m.m.) som har prioritet og det er derfor ikke anledning til å bruke sitteplassene dedikert til kontorplasser/Business Nesodden i dette tidsrommet. Det samme gjelder parkeringsplassene.

Go to Top