Støttemedlem hos Nesodden Makerspace

Bli støttemedlem, og hjelp Nesodden Makerspace med å holde hjulene i gang!

Du velger selv beløp, men dersom du velger over 300 kr vil du få:

  • Tilgang 2 ganger i måneden (valgfrie dager).
  • Halv pris (dvs, du betaler kun 100,-) på alle ekstra-dager.
  • Tilgang til generelt verktøy
  • Rikelig med kaffe

 

     kr    Kjøp nå med

Beskrivelse

BiT RiG FiX og Nesodden Makerspace har et tett samarbeid, og i tillegg til å formidle bestillinger av nye medlemskap vil alle medlemmer få tilgang til en rekke funksjoner og fordeler via BiT RiG FiX sine tjenester.

 

1. Bestilling (her er du nå)

Betalingen du foretar her dekker selve innmeldingen, og den kan du gjennomføre ved hjelp av de fleste betalingsmidler (Visa, Mastercard, bankkort/debetkort, kontant, Vipps, eller Klarna faktura).

 

2. Månedlige betalinger (du mottar betalingsinformasjon innen 14 dager)

De fremtidige månedlige betalinger betales direkte til Nesodden Makerspace, altså selve medlemskontigentet ditt. Nesodden Makerspace tilbyr for øyeblikket kun betaling via Vipps eFaktura, og all nødvendig betalingsinformasjon blir sendt til ditt mobilnummer. Første faktura fra Nesodden Makerspace forfaller til betaling 14 dager etter at du mottar bekreftelse på at bestillingen er fullført og tilsendt informasjonsmail om dine tilganger. Betalingen gjelder da for den kommende måned etter forfallsdato.

Det er viktig at du allerede har Vipps og at du kan motta Vipps eFaktura.

Dersom en eFaktura ikke kan sendes og kravet derfor må sendes på e-post eller via post, vil du ilegges et faktura- og administrasjonsgebyr på 150,- i tillegg til ditt medlemskontigent for hver månedsbetaling. Vær tidlig ute ved en eventuell oppsigelse, benyttelse av angrerett, o.l. og sikre deg gjerne at du har fått tilbakemelding om mottatt og godkjent på forhånd.

Bindingstid

Det er ingen bindingstid på denne type medlemskap hos Nesodden Makerspace. Du kan når som helst logge deg inn på din brukerkonto og avbryte. Etter bekreftet oppsigelse vil du ikke lenger motta månedlig fakturakrav og din tilgang vil opphøre ved endt periode.

Oppsigelsestid

Det er ingen oppsigelsestid på denne type medlemskap hos Nesodden Makerspace. Du kan når som helst logge deg inn på din brukerkonto og avbryte ditt medlemskap. Oppsigelse bør allikevel være sendt til oss i god tid før vi sender ut månedlig fakturakrav. Standard forfall på faktura er 14 dager, så en oppsigelse bør optimalt sett være sendt til oss og bekreftet et par uker før neste betaling forfaller slik at ikke ny faktura blir utsendt.

Angrefrist

Vi følger loven og gir angrerett på 14 dager fra bestillingstidspunkt, så dersom du angrer på din bestilling og du ikke har benyttet deg av tjenestene, de tilhørende fordeler eller av Nesodden Makerspace generelt, kan du enkelt og greit gi oss en beskjed om dette tidligst mulig og innenfor de lovpålagte 14 dager og dermed også se bort ifra eventuell tilsendt faktura. Betalingen du foretar her dekker administrasjonskostnader i forbindelse med bestillinger og kan derfor ikke refunderes.

Bruk og tilgang

BiT RiG FiX sine lokaler er tilholdssted for Nesodden Makerspace og således er alle medlemmer av Nesodden Makerspace pålagt å følge BiT RiG FiX sine regler om bruk og opptreden. Brudd på de retningslinjer og vilkår som er gjeldende aksepteres ikke. Det forventes at alle brukere av stedet opptrer respektfull og profesjonelt ovenfor hverandre.

Et medlemsskap gir 24/7 tilgang, men dette er primært gjeldende for kjellerverkstedet vårt, samt sosiale fellesområder i 1.etg. I tidsrommet 06:00 til 18:00 på alle hverdager er det de med avtaler om kontorplass (free seating, fastplass, drop in, m.m.) som har prioritet og det er derfor ikke anledning til å bruke sitteplassene dedikert til kontorplasser/Business Nesodden i dette tidsrommet. Det samme gjelder parkeringsplassene.

Go to Top