fbpx

FLYT

Pris fra kr 275,- per måned

En avtale som gir deg retten til drop-ins for kontorplass, så betaler du kun for de dagene du faktisk trenger det

Clear

Varenummer: BRF-OF-FLYT Kategori: Stikkord: , , , , , , ,

Beskrivelse

Ved kjøp av denne avtalen får du en brukerkonto tilknyttet vår smartlås, og dermed også mulighet til drop-in kontorplass (free seating). Du betaler da kun for de dagene du faktisk bruker, utover den faste lave månedsprisen. Denne avtalen er perfekt for de med varierende eller midlertidig behov.

Månedsprisen inkluderer 1 dag, og antall ekstra dager benyttet ganges opp med 275,- per dag og legges til på påfølgende måneds betaling.

Avtalen gir deg naturligvis tilgang til vårt super-pålitelige raske fibernett, mulighet til å bruke vårt felles kjøkken og tilgang til å booke møterom. Tilgangen er aktiv alle hverdager fra klokken 6:30, og i helgene fra klokken 09:00. Du låser deg enkelt inn ved hjelp av en app på din smart-telefon (tilgjengelig for iphone og android). Du har tilgang til å operere smartlåsen helt frem til kl 20:00, alle dager. Siden man ikke trenger appen for å låse seg ut igjen, er det helt i orden at du blir litt lenger på kontoret dersom du trenger det, men om du går ut er det viktig å huske på at du ikke får låst deg inn igjen.

I forbindelse med den nåværende Covid-19 utfordringen hvor mange jobber fra hjemmekontor, også foreldre med barn som ikke kan være i barnehage og skole, tilbyr vi nå avtalen hvor 2 personer kan dele på 1 avtale til en sterkt redusert pris. I tillegg til dette tilbyr vi også avtalen helt uten bindingstid, slik at du/dere kan si opp avtalen din dersom arbeidssituasjonen din går tilbake til normal.

Det er ikke nødvendig å bestemme de spesifikke dager på forhånd siden tilgangen din allerede er aktiv. For tilgang til internett bruker du wifi-passord postet i lokalet. Tilgjengelige “free seating” kontorplasser finnes i den fremste delen av lokalet, altså området som er nærmest hovedinngangen. Du kan da velge deg en ledig plass i hele dette området, helt fra kjøkkenet i nord til varmepumpa i sør. Det er foreløpig “first come first serve” men dersom pågangen blir stor vil vi etablere et booking-system for reservering av plass. Møterom finnes lengst inn i lokalet, der hvor fast kontorplass holder til. Du kan benytte alle ledige el-uttak som du finner flere steder i lokalet, men tilkoblet utstyr skal ikke frakobles.

Tilleggsinformasjon

Bindingstid og Oppsigelsestid

2 mnd, deretter 1 mnd oppsigelsestid, Ingen (covid-19 spesialvilkår)

Antall Brukere

1, 2, 3, 4, 5

Bindingstid

Bindingstid kan velges i forbindelse med tilpassingen av avtalen og som standard er dette 2 måneder. I denne tiden er det ikke mulig å si opp avtalen.

Oppsigelsestid

Oppsigelsestid velges også i forbindelse med tilpassingen. Standard for dette er 1 måned, og det er først når bindingstiden har passert at man kan si opp avtalen. Oppsigelsestiden gjelder så fra førstkommende automatiske betaling og avtalen vil opphøre etter at den betalte perioden har passert slik at ingen flere automatiske betalinger vil forekomme.

Gjenoppstart

Det er ikke mulig å pause en avtale, så for å gjenoppta en utløpt tilgang må en ny avtale bestilles.

Flere Brukere

Dersom din husholdning eller bedrift ønsker at flere brukere skal dele på samme avtale er dette mulig. Det er fremdeles brukeren som bestiller og betaler for avtalen som står ansvarlig for de andres bruk av lokalet og fasiliteter. I tillegg er det kun 1 person som kan være tilstede på en gang, men det er allikevel mulig å dele på 1 dags tilgang uten ekstra kostnad ved at f.eks. 1 bruker reiser og den andre brukeren overtar resten av dagen.

Du liker kanskje også…

Go to Top