I samarbeid med Nesodden Kommune og Nesodden Næringsråd inviterer vi til AfterWork hos oss nå førstkommende Fredag!

Vi inviterer alle gründere, næringsdrivende, bedriftseiere, investorer, næringsrådgivere, oppfinnere og generelt sett alle som brenner for lokalt næringsliv til den hyggelige hagen i bakgården vår for en kveld med optimisme og samarbeid i sikte. Flasken Kjøkken og Bar står for mat og drikke, det blir musikk og kanskje et par engasjerende taler – men først og fremst ønsker vi at alle skal komme for å mingle, for å skape nettverk og for å hygge seg.

Det begynner en gang mellom kl 18 og 18:30 med en gratis velkomstdrink, og dersom stemningen tilsier det har vi muligheten for å holde på frem til kl 23 :-)

Håper å se gamle kjente og mange nye ansikter der, og vi håper at vi med dette får gitt et saftig bidrag til å samle lokalt næringsliv og gi en positiv boost for næringsvekst i lokalsamfunnet vårt. Det finnes “uvanlig” mange næringsdrivende på denne halvøya vår og det er nå mange som har fått merke de negative konsekvenser av 1.5 år med restriksjoner og nedgang i oppdragsmengde.

La oss nå heller se litt “innover” og samles for å stå sammen, for å finne nye samarbeid, og for å nyttiggjøre oss av all den kompetansen vi allerede har i “vårt nabolag” – for det er nemlig enda en ting vi er gode på her på halvøya: Vi er en “unormalt” høyt utdannet lokalbefolkning :-)

Les mer

AfterWork 27. August - Husk å reservere plass i god tid

Det er mye som må på plass for et vellykket event, og mange mennesker som er involvert. Gi oss derfor beskjed i god tid på forhånd (helst allerede i dag!) så vi er forberedt. Takk!
Les mer