Det er lenge siden vi har postet noe her, men det har ikke vært uten grunn. Til tross for at det har vært korona, med de utfordringer det har gitt, så har vi hatt mye å gjøre.

Vi har jobbet hardt for å sikre inntekter slik at vi også skulle komme oss igjennom denne krisen, og vi har forberedt oss på at koronaens tid skal være over og næringslivet på Nesodden igjen skal oppleve opptur og kjenne behovet for å bygge nettverk og ha en tilrettelagt plass å utføre sitt arbeid fra.

ALL IN!

Vi går nå «all in» for næringslivet på Nesodden, og symboliserer dette med vår nye profil Business Nesodden. Denne profilen omfavner alt av nærings-relaterte tjenester vi leverer, altså alt fra kontorer og kontorplasser til eventer for næringslivet og lignende.

I første etasje – vårt eksisterende Coworkingspace:

Vi har gjort flere endringer i vårt coworkingspace det siste halvåret, deriblant noe ommøblering for å bedre nyttiggjøre plassen vi har. I tillegg har vi fått opp litt hyller og ting på veggene, og vi har satt inn noen grønne planter. For å bedre skille free seating delen av vårt coworkingspace, som også fungerer som event-space, fra de mer permanente brukerne som har faste kontorplasser, har vi satt opp en moderne og funksjonell glassdør.

Og, vi har endelig fått på plass en etterlengtet løsning for telefonsamtaler i et åpent kontorlandskap: Vi har bygget nytt telefonrom! I tillegg har vi kjøpt inn sofaer og behagelige stoler til vårt nye lounge-område, og vi har introdusert en oppgradert versjon av fast kontorplass.

I andre etasje – nye Private kontorer:

Og, det er ikke bare første etasje som har fått fokus, for når vi skriver at vi er All In så mener vi det: Vi innreder nå en helt ny etasje, med egen inngang direkte fra bakgården og parkeringen, for flere store og små kontorer. De nye kontorene huses i lokaler med en klassisk og hyggelig stil og er perfekt for små bedrifter på mellom 2 og 5-6 ansatte. Etasjen får et stort og lyst møterom, med balkong, og et eget romslig kjøkken og lunsjrom hvor etasjens kontorbrukere kan møtes og roe ned.