fbpx

Møterommet har fått en oppgradering

For en tid tilbake, altså før korona ankom og samfunnet ble snudd opp ned og alle prioriteringer måtte endres, ble vi sponset med en pent brukt 75″ skjerm fra Grevent AS på Nesodden. Denne flotte skjermen har vi nå fått opp på veggen på møterommet, og det er som om en helt ny dimensjon av muligheter har åpnet seg.

Med HDMI kontakt i midten av bordet blir det enkelt å koble opp egen laptop og få frem presentasjonen eller prosjekt-filene dere samarbeider om, og med så stor skjem tilkoblet et godt webkamera hengende på TVen er det den perfekte setup for videokonferanse mellom små og store grupper.

Også for de med dropin!

Møterommet er ikke kun for de som har fastplass eller en annen heldekkende avtale på kontor. Også de med dropin-kontorplass får tilgang! Eneste du trenger å gjøre er å kjøpe dagpass-avtalen FLYT så får du din egne digitale nøkkel til inngangsdøren og kan låse deg inn når behovet plutselig dukker opp.

For kun prisen av 1 dags bruk (som forøvrig også er inkludert, gratis), så får du muligheten til å ta imot dine kunder i profesjonelle lokaler tilgjengelig kun en kort busstur fra det aller meste på Nesodden og Tangen brygge. Så slipper du å ha feriebilder, klesvask og bikkje i bakgrunnen når du skal ha det viktige video-møtet med din neste lovende kunde…

Utover de månedlige 275,- betaler du kun for de dagene du bruker (utover den månedlige gratis-dagen), og førstegangs-bestillere slipper også noen form for oppstartsgebyr! Nevnte vi forresten at dersom du bestiller nå får du faktisk enda bedre vilkår?! Dette pga vårens endringer vi innførte i solidaritet med små-næringen og de mange hjemmekontor-arbeidere i lokalsamfunnet under den tunge korona-krisen.

  • FLYT

    Pris fra kr 275,- per måned
    En avtale som gir deg retten til drop-ins for kontorplass, så betaler du kun for de dagene du faktisk trenger det

Legg igjen en kommentar