fbpx

Vanskelig å jobbe hjemmefra?

Vi har nå lansert drop-in avtalen FLYT som gir deg kontorplass-tilgang hvor du kun betaler for det du faktisk bruker!

For å bidra med det vi kan, og for å hjelpe Nesoddens innbyggere i disse korona-tider har vi valgt å tilby denne helt uten bindings- og oppsigelsestid fremover, i tillegg til at 2 personer nå kan dele på 1 avtale uten tillegg i prisen! Er dette redningen for mor og far i tidsklemma som sjonglerer hjemmekontor, jobbmøter på video-chat og barn som er hjemme fra skole og barnehage?

Ledige plasser i Nesodden kontorfellesskap

Hos oss får du arbeidsro, fiberoptisk internett og møterom. Vi holder til sentralt på Nesodden, og din kontorplass er lett tilgjengelig uansett hvor du bor på halvøya. Svært gode bussforbindelser, og innenfor sykkelavstand på en solskinnsdag. Og for de aller fleste er reiseveien kun 5-10 minutter!

Med så mange av våre innbyggere som arbeider hjemmefra i disse dager er det helt sikkert litt trangt om plassen når både hund og barn krever sitt. En drop-in kontorplass hos oss vil kunne lette litt på dette trykket, og siden vi nå kan tilby spesial-ordningen hvor både mor og far kan dele på 1 avtale til kun 275,- per måned helt uten bindings- og oppsigelsestid, har vi stor tro på at dette vil hjelpe mange.

Les mer om avtalen her og tilpass den til ditt behov, eller ta kontakt så hjelper vi deg gjerne!

  • FLYT

    Pris fra kr 275,- per måned
    En avtale som gir deg retten til drop-ins for kontorplass, så betaler du kun for de dagene du faktisk trenger det

Legg igjen en kommentar