For en hyggelig overraskelse!

Tidligere denne uka dukket plutselig Vegard, som driver Grevent på Nesodden, opp på døra med en pent brukt 75 tommers skjerm han ønsket å sponse oss med. I tillegg til dette svært gavmilde bidraget har vi tidligere fått en håndfull tilnærmet ubrukte Raspberry Pi’s fra dem – som jo også er et veldig nyttig tilskudd både til makerspace-miljøet vårt og til automatisering av lokalene våre.

Raspberry Pi kommer alltid til nytte i et makerspace med et teknisk innovativt miljø, så disse vil vi garantert få god bruk for! Vi har allerede altfor mange ideer om hva de skal brukes til… Og den enorme flatskjermen skal få en veldig viktig plass i lokalet vårt. Skjermer får vi nemlig heller ikke nok av!

Dette er Grevent AS:

Grevent (Grenland eventbyrå) holder nå til på Nesodden, med Vegard Lunde-Wiik i spissen som Daglig leder og Produsent, og de konsentrerer seg nå i hovedsak om å bidra med sin kompetanse innen arrangementtjenester i denne delen av landet.

Grevent har kompetanse innen et bredt spekter av arrangementstjenester. Vi kan bistå med det meste, fra å organisere en bedre middag, booke riktig underholdning til et arrangement, til å produsere store konferanser og eventer. – fra grevent.no

Tusen takk for bidraget Vegard, det er høyt verdsatt!

Et «grasrot-tiltak» som BiT RiG FiX, som jobber for å øke næringsutviklingen i vår lille kommune, og stimulere til økt innovasjon og interesse for ny teknologi, er avhengig av at det som allerede eksisterer her av næringsliv bidrar til vår overlevelse.

Vi vil alle tjene på at Fjellstrandveien 9 vokser frem til å bli et senter for innovasjon, gründere, små foretak, frilansere, oppfinnere, selvstendig næringsdrivende og generelt sett næringsvekst på Nesodden.

Bidrag som dette er derfor enormt viktig og symboliserer den type samarbeid vi trenger her på halvøya for å gi økt selvstendighet og en økonomisk bærekraftig fremtid som en liten kommune utenfor hovedstaden.