Tusen takk for 2019, vi gleder oss allerede til 2020!

2020 blir året for de virkelig store hendelser, og det er allerede en rekke spennende nyheter på vei. Vi ser frem til å kunne fortelle mer om våre nye viktige samarbeid, spennende eventer og de ekstra mange muligheter vi vil lansere til glede for deg.

Året som var har gitt oss utrolig mye og det har blitt gjort mye viktig grunnarbeid. 2020 vil være året vi endelig kan se effekten av alt dette arbeidet og vi er trygge på at enda flere nå vil finne noe de har nytte av hos oss i Fjellstrandveien 9.

Eventer er selvfølgelig kommet for å bli, og allerede nå kan vi begynne å lekke ut litt av det vi har i planene: Sjekk ut www.bitrigfix.no/eventer for en foreløpig oversikt, og stikk gjerne innom like over nyttår for en oppdatering.

Og om du vil være trygg på at du får med deg nye eventer og detaljer etterhvert som de kommer til så bør du absolutt melde deg inn i vårt nyhetsbrev på www.bitrigfix.no/nyhetsbrev, så vil du få tilsendt oppdateringene i vår ukentlige mail etterhvert som de publiseres.

Så da gjenstår det bare å nyte høytiden, så sees vi igjen i 2020