fbpx

Prøv ut vårt Coworking space helt GRATIS

2019-11-26T22:28:55+01:0026. november 2019|Categories: Fordeler og Rabatter|Tags: , , , , , , |0 kommentarer

Siden det er så stor nysgjerrighet på vårt coworking-space og vi ønsker at flest mulig skal få gleden av å prøve det ut kjører vi nå en 2 ukers førjuls-kampanje: Ved å bruke kampanjekoden 68JYH3JR når du bestiller vårt endags-pass (FLYT) så trekkes hele kostnaden fra din bestilling og du kan gjennomføre ordren helt uten betaling. Kampanjekoden er gyldig for hele 3 enkelt-bestillinger, slik at du får mulighet til å teste ut stedet flere ganger før kampanjen er over.

Adgangs-passet må bestilles en dag i forveien slik at vi rekker å aktivere din digitale adgangs-nøkkel. Du får tilgang til å låse deg inn ved bruk av en app på din smart-telefon, og nøkkelen er aktiv fra kl 6:30 og helt til kl 17:00. Wifi er naturligvis inkludert og du kan finne deg en ledig plass i den fremste delen av lokalet.

Velkommen!

100% Discount
68JYH3JR
Expired on 10.12.19

Gå inn på følgende produkt, velg ønsket dag og legg til i handlevognen, fyll inn kupongkoden i handlevogn/kasse og fullfør «kjøpet» så skal vi aktivere tilgangen for deg asap.
  • FLYT

    Pris fra kr 275,- per måned
    En avtale som gir deg retten til drop-ins for kontorplass, så betaler du kun for de dagene du faktisk trenger det

 

Legg igjen en kommentar