Vi har nå endelig fått ferdigstilt og publisert nye priser og ny struktur på våre makerspace-medlemskap. Vi har faktisk fått redusert antall medlemskap helt ned til bare 2 typer, men til gjengjeld kan du nå konfigurere de akkurat slik du vil ha dem.

Totalt sett har vi derfor økt mulighetene til å finne den perfekte kombinasjonen, og vi har gjort funksjoner som medlems-rabatt og andre tilbud betydelig enklere å etablere og følge opp.

Oversikt over våre medlemskap og priser

Hvorfor?

Denne omfattende endringen har vi gjort for å imøtekomme de behov som det oftest har kommet tilbakemeldinger om, og i all hovedsak har dette omhandlet mulighetene vi tilbyr for adgangs-tider og mulighet for enklere og rimeligere medlemskap uten å gå på bekostning av fleksibiliteten. Vi kan nå endelig glede alle våre nye og eksisterende medlemmer med varianter som vil passe de aller fleste!

Hva?

Du får nå mulighet til å velge dine adgangs-tider slik at de passer bedre med din egen timeplan, og du kan velge i alternativer for både hverdager, helg, dagtid, kveld og natt.

Vårt rimeligste medlemskap koster så lite som 350,- og vil passe godt til de mange nysgjerrige som ønsker å prøve ut stedet, og til tross for den lave prisen kan har du allikevel flere dager i uka du kan benytte stedet. Om du ønsker adgang 24/7 har vi løsninger for det også, og om du trenger en kontorplass i kombinasjon med medlemskap er det også mulig.

Hvem?

Eksisterende medlemmer

Eksisterende medlemmer vil bli oppgradert forløpende slik at deres fordeler matcher våre nye priser, og de vil derfor få en betydelig økning i antall dager de kan benytte stedet uten ekstra betaling.

Nye medlemmer

Nye medlemmer kan allerede i dag bestille seg sitt perfekt tilpassede medlemskap, og i likhet med tidligere vil vi med alle nye bestillinger umiddelbart gå i gang med å opprette tilgang til smartlås, arbeidsstasjoner, wifi og redskap.

Og dersom du er nysgjerrig på å prøve oss ut, men ikke ønsker å binde deg, så vil det veldig snart komme mulighet for gjestepass. Du vil da kunne slå følge med en du kjenner som allerede har et medlemskap uten at det koster deg noen ting!