For å imøtekomme en kommentar vi tidligere har ytret («Meld deg inn i vårt nyhetsbrev og du er garantert å bli informert om alt nytt som skjer») har vi nå utbedret vår nyhetsbrev-funksjon.

Dette fordi vi faktisk ikke alltid fikk til å publisere våre oppdateringer til våre nyhetsbrev-abonnenter først, noen ganger ble det faktisk gjort ganske sent, noe som ikke var helt i tråd med hva vi egentlig ønsket. Sosiale medier har gjerne gode auto-funksjoner og intuitive apper, men er ikke alltid like forutsigbart for oss som innholddistributører da en visning til deg som følger er basert på alt fra betalt markedsføring til vilkårlig engasjement. For å faktisk se de nye poster fra oss må man til tider aktivt gå inn på profilen for å sjekke, og med så mye informasjon vi omgir oss med nå til dags er det selvfølgelig at dette ikke alltid skjer.

Derfor anbefaler vi alle nysgjerrige en innmelding i nyhetsbrevet for å holde følge med hva som skjer, for der har den (egentlig) eneste utfordringen vært spam-filteret til den enkelte mottaker. Men så har det altså også vist seg å være utfordrende å få tid til å skrive nyhetsbrev-spesifikke tekster til nyhetsbrevene som skulle sendes ut, og det har derfor enkelte ganger blitt skjøvet fremover i tid. Men dette er nå en «saga blott» og vi har fått på plass et oppgradert nyhetsbrev-system som sørger for å sende ut oppdateringer ved jevne mellomrom. Vi har for nå satt frekvensen til å være ukentlige mailer, dersom det er noe nytt å meddele, men vi vil etterhvert vurdere om dette er «for ofte» eller «ofte nok» for dere mottakere.

Så, nå kan vi igjen anbefale alle å melde seg inn i vårt nyhetsbrev for å sikre seg oppdateringer på alt som skjer hos oss på BiT RiG FiX :-)