Vi har nå inngått et unikt samarbeid med Annas hybel, den svært koselige kafeen her på Fjellstrand, som gir alle våre makerspace-medlemmer og de med månedlige officespace-avtaler hele 15% rabatt på hovedandelen av deres varer.

Eksepsjonell rabatt

Alle som har en aktiv avtale eller et medlemskap som kvalifiserer kan enkelt hente dagens kode på en egen underside og så gjenfortelle koden til betjeningen i kafeen for å få de eksepsjonelt gode prisene på både kaffe, te, lunsj og bakevarer!

Dette er en virkelig unik mulighet for oss som jobber fra BiT RiG FiX på Fjellstrand og er et etterlengtet tilskudd enten det er for en skikkelig god kaffe en trøtt Mandags morgen eller et mettende og velsmakende måltid til en solfylt lunsj.

Les mer om medlemsfordelen i denne artikkelen og benytt funksjonen nederst for å sjekke hva dagens kode er. Enjoy!